Диабетична кухня
Събрани рецепти подходящи за диабетици.
петък, 26 април 2013 г.
Сос винегрет
60 мл червен или бял винен оцет,
1/4 ч. л. сол,
1/4 ч. л. черен пипер,
1/2 ч. л. дижонска горчица (по Желание),
125 мл зехтин или олио
Продуктите без зехтина или олиото се разбиват. Прибавя се постепенно на струйка зехтинът или олиото, като се бърка непрекъснато. Сипва се оцетът и се подправя със сол и черен пипер на вкус допълнително, ако е необходимо.
Източник :
Бърза диабетична кухня - Надя Пери
Няма коментари:
Публикуване на коментар
По-нова публикация
По-стара публикация
Начална страница
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар