петък, 12 април 2013 г.

Рибена чорба със зеленчуци


  • 90 г нарязана обезкостена бяла риба, 
  • 300 мл бульон, 
  • 120 мл доматен сок, 
  • 2 глави нарязан кромид лук, 
  • 90 г нарязани гъби, копър, 
  • 2 скилидки ситно нарязан чесън, 
  • 1 дафинов лист,
  • 2 с. л. ситно нарязан магданоз, 
  • сокът от 1 лимон, 
  • по 1 филия препечен хляб на порция, 
  • сол


Зеленчуците се сваряват в бульона на слаб огън до омек­ване. Прибавя се рибата и когато се свари, се слага магда­нозът. Сервира се с лимонов сок и филия препечен хляб.

Няма коментари:

Публикуване на коментар